Groei leidt tot nieuwe organisatiestrategie

Groei leidt tot nieuwe organisatiestrategie

 

Als speciallist in multidisciplinaire projecten willen we continu van toegevoegde waarde zijn. Per 1 januari 2017 profileren zes technische bedrijven zich onder The People Group. Met deze nieuwe organisatiestrategie komen kennis en innovatie in meerdere vakgebieden samen.

Meerwaarde
Met de technische expertise in meerdere marktsegmenten leveren we flexibele ontzorging, bevorderen we de ketenintegratie en worden de werkprocessen geoptimaliseerd. Met het samenkomen van bedrijven CADpeople, Engineeringpeople, Infrapeople, Inspec, Scanopy en 4D Solutions kan The People Group meerdere marktsegmenten van dienst zijn. Door het intensieve samenspel tussen verschillende expertises, afdelingen en projectteams binnen The People Group zijn wij de juiste partner voor integrale projecten.

Officieel persbericht