Wie zijn wij

infrapeople™ verzorgt de data-inwinning van gebouwen en boven- en ondergrondse infrastructuren. Met een team van ervaren professionals voeren wij uw opdrachten met grote zorg en enthousiasme uit. Onze resultaatgerichte werkhouding en duidelijke communicatie met onze opdrachtgevers zijn de basis binnen elk project.

In onze klantenkring vindt u instanties zoals lokale en provinciale overheden, nutsbedrijven, bouwbedrijven, installatiebedrijven en telecom organisaties. Uw zakelijke relatie met ons is open, duidelijk en succesvol, wat leidt tot rendement en efficiëntie voor alle betrokken partijen.

Onze medewerkers

De medewerkers van infrapeople™ zijn ervaren en benaderen uw opdrachten met de uiterste professionaliteit en groot enthousiasme. Ons team bestaat uit allround inzetbare technici. Van idee tot ontwerp, van landmeetkundige diensten tot het genereren van digitale tekeningen, infrapeople™ is uw partner.

Onze opdrachten
infrapeople™ biedt haar diensten aan vanuit een brede kennis en ervaring. Voor de verschillende disciplines zijn gespecialiseerde medewerkers beschikbaar. De verwerking naar grafische bestanden gebeurt met eigen software, waarin voor elke verwerkingsstap de kwaliteitscontrole aan bod komt. De bestanden worden zó voorbereid, dat ze direct in een CAD of GIS systeem ingelezen kunnen worden volgens de norm van de klant.
Onze opdrachtgevers

Opdrachtgevers mogen een duidelijk en helder antwoord verwachten op de gestelde vragen. Afspraken omtrent onze dienstverlening worden besproken, bevestigd en professioneel opgevolgd en dat maakt onze relatie open, duidelijk en succesvol. Juist deze openheid en duidelijkheid vormen de basis voor een succesvolle zakelijke relatie; een relatie die rendeert en voordeel en efficiëntie biedt aan alle betrokken partijen.

Trots & Tevreden